Tiina Wiik Jokaisen hyvän syyn valeen kertomiseen peittoaa parempi syy kertoa totuus.

Kaikki blogit puheenaiheesta Hugo Chávez

Venezuela: Sosialismin hinta

Latinalainen Amerikka on traaginen maanosa. Maanosassa on varmasti puhuttu paljon vapaudesta (espanjaksi: libre). Siltikin se on joutunut selviytymään oikeistolaisuuden ja vasemmistolaisuuden vastakkainasettelussa. Latinalaisessa Amerikassa on koettu sekä oikeistodiktatuureja- että vasemmistodiktatuureja. Nyt Venezuelassa näyttäisi olevan vuorossa vasemmistodiktatuuri – tai ainakin siihen suuntaan ollaan kovasti menossa.

Mielenosoitus: Stubbin erottava!

Tuomitsin aiemmin jyrkästi Stubbin sotaa lietsovat kommentit ja tein selväksi, ettei Suomen kansalla ole pienintäkään aikomusta liittyä maailman sikapoliisin riveihin, eikä NATO voi ottaa Suomea omien sopimustensa mukaisesti mukaan, koska kansan enemmistö ei sitä tahdo.

¿Por qué no te callas? Kuningas Juan Carlos Latinalaisessa Amerikassa

Tänään klo 18.00 Espanjan väistyvä kuningas Juan Carlos allekirjoittaa kruunustaluopumisasiakirjan. Ilman muuta kuningas Juan Carlos on tehnyt historiaa monin tavoin. Varsinkin Latinalaisen Amerikan medioissa on viime päivinä kerrottu lukuisia tarinoita kuninkaasta. historiallisten hetkien kunniaksi kerron kiinnostuneille tässä muutamia:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä