Tiina Wiik Jokaisen hyvän syyn valeen kertomiseen peittoaa parempi syy kertoa totuus.

Kaikki blogit puheenaiheesta Heikki Hiilamo

Perintöverolle on vaihtoehto

Aikoinaan Jean-Baptiste Colbert, aurinkokuninkaan valtionvarainministeri, vertasi verottamista hanhen kynimiseen (The Economist 22.02.2014): tavoite on saada mahdollisimman paljon höyheniä mahdollisimman vähällä sihisemisellä. 

Baker Schultz hiilivero ei nouse lentoon - Soininvaara unelmoi turhaan

Osmo Soininvaara blogissaan on olevinaan tuskissaan, koska joutuu olemaan amerikkalaisten pahisten eli republikaanien kanssa samaa mieltä, eli nyt täytyy purkaa tehoton EU:n hiilidioksidipäästöjä "vähentävä" (oikeasti lisäävä kuten Saksan esimerkki osoittaa) ja asettaa USA:n oikeiston esittämä hiilivero.

http://www.soininvaara.fi/2017/02/18/rpeublikaaneilta-vahva-ilmastopolii...

Sydämetön Elli ja Hölmö-Heikki puuhaavat orjayhteiskuntaa

Sosiaaliturvasta käytävä keskustelu on ajankuva Suomesta vuonna 2016. Maa on ajautunut tilaan, jossa hyvässä asemassa olevilla on historiallinen ilmaherruus tehdä peruuttamattomia muutoksia yhteiskuntamme perusrakenteisiin. Kyse ei ole niinkään ideologiasta kuin puhtaasta, suodattamattomasta ahneudesta. Oikeisto haluaa hyödyntää kaikkia pakkovallan muotoja saadakseen aikaan tilanteen, jossa hyvässä asemassa olevien asema turvataan ja heikko-osaiset painetaan entistä alemmaksi. Faktoilla ja yhteiskunnan kokonaisedulla ei ole väliä.

Hiilamon höttö on askel eteenpäin

Professori Heikki Hiilamo kirjoitti mielenkiintoisen kannanoton muukalaisvihamielisyydestä ja keskiluokan ahdingosta. Kyseisessä HS:n tänään ilmestyneessä sunnuntainnumeron artikkelissa (14.2.2016) analysoitiin suomalaisen yhteiskunnallisen keskustelun kipupisteitä virkistävällä tavalla.

Ulkomaalaiset työntekijät poistavat suomalaisten työttömyyden? Totta vai tarua?

"Akuutti ongelma on työttömyyden kasvu, erityisesti nuorten työttömyys ja pitkäaikaistyöttömyys." Näin sanoo sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo (vihr.) tänään Ilta-Sanomissa. Olen täsmälleen samaa mieltä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä